About us

GOtv е туристически информационен канал, който представя съдържание в следните рубрики:

GOexplore: Пътувания, които ще ви отведат до неочаквани места. Приключения и пътешествия. Филмите в тази рубрика представят туристически и природни обекти и забележителности. Освен обща информация и любопитни факти за обектите, тук ще чуете интересни предания и легенди, както и разкази от първо лице.

GOadventurous: в обувките на пътешественика. Каква подготовка изисква едно пътешествие? Какви са рисковете? Къде водят тайните пътеки? Как природата те превръща в разказвач...

GOfree: Как и къде да се забавляваш с вход свободен, събития и фестивали. Без билет. Рубриката представя събития и фестивали с вход свободен.

GOweekend: уикенд туризъм. Чудиш се къде да отидеш за уикенда? Познати и непознати забележителности в България, идеи за пътешествия.

GOback-in-time: Истории от отминали времена, които да разкажеш на приятели. Пътуване в миналото. Рубриката съдържа филми с историческа насоченост и представя исторически обекти, личности и събития.

GOaround-the-world: екзотични дестинации. Пътувания до най-впечатляващите кътчета на земята. Вълнуващи срещи с културата на различни цивилизации.

GOart: изкуство. Биографии на знаменити артисти и художници и историята зад техните най-известни произведения.

GOto-the-temple: вяра и традиции. По стъпките на вярата. Храмове, ритуали и религиозни традиции.

GOdown-the-river: речни приключения. Реките на Българи – риболов, излети и прелестни пейзажи. 

FestBG